• 07 LIS. 21
  • 0
  Moj suživot s leptirom

  Moj suživot s leptirom

  Donacijama zajedno podižemo svijest o bolestima štitnjače!

  Bolesti štitnjače danas su jedan od najraširenijih javnozdravstvenih problema. Pogađaju milijune ljudi širom svijeta, naročito u generativnoj i najproduktivnijoj dobi života te mogu nepovoljno utjecati na kvalitetu života osoba koje su njima pogođene.

  Podizanje svijesti o bolestima štitnjače iznimno je važno jer ona ima značajnu ulogu u funkcioniranju ljudskog tijela. Štitnjača je mala endokrina žlijezda u obliku leptira koja se nalazi s prednje strane vrata. Štitnjača putem hormona trijodtironina (T3) i tiroksina (T4) utječe na gotovo sve metaboličke procese u tijelu. Hormoni štitnjače pomažu tijelu u iskorištavanju energije i regulaciji topline te omogućuju ispravan rad mozga, srca, mišića i ostalih organa.

  Hrvatska udruga za bolesti štitnjače kroz svoj rada kontinuirano podiže svijesti o važnosti zdravlja štitnjače te potrebi preventivnih pregleda i važnosti ranog otkrivanja poremećaja i bolesti štitnjače. Udruga kroz projekt „Moj suživot s leptirom“ putem predavanja stručnjaka i edukativnu brošuru ima za cilj podići svijest o simptomima koji ukazuju na bolesti štitnjače. S boljom sviješću i znanjem o simptomima osobe će znati kada razgovarati sa svojim liječnicima o testiranju i liječenju.

  Stoga vas pozivamo da zajedno pridonesemo podizanju svijesti o bolestima štitnjače! Vaša donacija putem Keks Pay aplikacije omogućit će provođenje aktivnosti projekta „Moj suživot s leptirom“.

  Hvala vam!

  Keks Pay aplikacija Erste banke omogućuje brzo, jednostavno i sigurno slanje uplata bez naknada, a možete ju besplatno preuzeti neovisno o tome u kojoj banci imate otvoren račun.

  Skeniranjem QR koda kroz Keks Pay aplikaciju možete jednostavno donirati, potrebno je upisati samo željeni iznos koji ćete donirati.

  Donirajte putem KEKS Pay aplikacije

  Ukoliko imate aplikaciju KEKS pay na vašem smartphone-u, dovoljno je da učitate QR code putem vaše aplikacije i donirate naš rad iznosom kojim želite.

  Ukoliko nemate aplikaciju KEKS možete je putem vašeg mobilnog telefona preuzeti i instalirati putem ovih linkova:

  en_badge_web_generic
  640px-Download_on_the_App_Store_Badge.svg