#Korak po Korak Zajedno

ZAGREB-PETRINJA

Poštovani,moje ime je Verica Mešić. Jedna sam od oboljelih od karcinoma štitnjače i predsjednica Hrvatske udruge za bolesti štitnjače u kojoj volontiram već 14 godina.


Teško je kad čuješ rečenicu: „Nažalost, imate rak!“ To je rečenica koja svakoga šokira i potakne na najcrnje misli, a ja sam ju nažalost čula sa samo 35 godina. Oboljele osobe često tonu u depresiju, obuzme ih strah i nerijetko se ne mogu sami nositi s dijagnozom. Potrebni su im, ne samo topla riječ i ohrabrenje, nego i stručna pomoć.

Hrvatska je jedna od zemalja s najvišom godišnjom incidencijom karcinoma štitnjače u svijetu 10/100.000 stanovnika godišnje.

Pozivam Vas da svojom donacijom podržite MOJ HOD za oboljele od bolesti štitnjače!

  1.  


HVALA vam od srca!

Načini doniranja:

 

Donacije možete uplatiti mobilnim bankarstvom putem koda:

Uplatom na žiro račun:

HRVATSKA UDRUGA ZA BOLESTI ŠTITNJAČE

Frane Petrića 5, Zagreb

IBAN: HR6424020061101051114 Erste banka

Model: 00

Poziv na broj: 2805-2023

Svrha uplate: donacija „Korak po korak zajedno“

Za sva pitanja tu smo za Vas na tel. 099/ 338 8153 ili na mail: udruga.stitnjaca@gmail.com

Hvala Vam za Vašu donaciju. Ovo pismo ne uključuje nikakve financijske niti druge obveze s Vaše strane, već isključivo mogućnost za Vaše dobrovoljne priloge. Vaši osobni podaci neće biti proslijeđeni ili korišteni za bilo koju drugu svrhu osim za našu komunikaciju s Vama u skladu s važećim propisima o zaštiti podataka. U svakom trenutku možete nam se javiti na telefon ili e-mail ako ne želite zadržati komunikaciju s nama